Om oss

SVERRE HELLUM & SØNN (Hellum Diamant) er en av Skandinavias ledende leverandør av diamantverktøy, maskiner, miljøprodukter og service til bygg og anleggsindustrien. Etablert i 1986, og har medarbeidere med den beste kompetansen innenfor vårt fagområde. Vi sender daglig ut utstyr fra våre lagere i Tønsberg og Oslo, samt fra flere av våre samarbeids­partnere over hele Norge.

Vi har plukket ut det beste utstyret fra flere kvalitets­produsenter og satt dette sammen til et komplett diamant­verktøy og maskin­program. Produksjon av diamantkjernebor, nye og resatte utføres på vår Oslo­avdeling. Her produseres også diamant­kappeblader og frese­verktøy i flere varianter.

Som agent for Scanmaskin i Norge har vi spesial­kompetanse innenfor fresing, sliping, polering og vedlikehold av betong/terrazzo, naturstensgulv.

Vi er offisiellt godkjent serviceverksted for Weka Tyskland, med komplette delelagere, samt nye kjernebor­maskiner og høyfrekvensutstyr.

Nye maskiner og deler fra følgende leverandører lager­føres: AGP, Cedima, Contec, Dr Bender, Eibenstock, Hycon, Koller, National Flooring, Mondial , Scanmaskin, Shibuya, Starmix, Stihl, Sundt, Trelawny,  Zyklon støvsugere m.m.

Vi eies av det børsnoterte selskapet Indutrade AB, og er med det en del av av et stort nettverk av bedrifter over hele Europa som jobber med salg, produksjon, og utvikling på alle fagområder.